reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Ender Saraç Tansiyon Nasıl Düşürülür?

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Ülkemizde tansiyon hastalarının sayısı bir hayli fazladır.Ama tansiyon konusundan bilinçlenmeye baktığımız hasta sayısı ile aynı oranda olduğunu söylemek güçtür.Yani tansiyon konusundan pek bilinçli toplumolduğumu söylenemez.Oysa tansiyonu belli bir ölçüde tutmak sağlık bakımından büyük öneme sahiptir.Tansiyonun ne yükselmesine izin vermeli ne de fazla düşmesine imkan sağlanmamalıdır.Bunu yapabilmek içinde bilinçlenmeksanıldığından büyük öneme sahiptir.Mesela tansiyon aşırı düşük seviyede ise bunu yükseltmek için neler yapılabileceği bilinmelidir.Tam tersi içinde aynı şey geçerlidir.Tansiyon yüksek ise nasıl düşürülmesi gerektiğini de bilmek gerekir.
Ender Saraç tansiyonu düşürmek için çeşitli önerilerde bulundu.Bu sayede tansiyonuzu düşürebilir ve kontrol altına alabilirsiniz.
tansiyon
Ender Saraç Tansiyon Düşürme Önerileri:
  • Nar tansiyon için son derece faydalı bir meyvedir.İster nar suyu olsun ister nar ekşisi nar ile ilgili herşey tansiyona son derece yararlıdır.
  • Magnezyum bakımından zengin olan yiyeceklerin tüketilmesi yüksek tansiyon hastalarına iyi gelir.
  • Potasyum vitamini ise tansiyon dengelemek için oldukça faydalıdır.Potasyum bakımından muz,patates,marul ve incir gibi gıdalar ön plana çıkmaktadır.
  • Zeytinyağının insan sağlığına bir çok faydası olduğu biliniyor onlardan biride tansiyondur.Bunun dışında çuha çiçeği ve keten tohumu yağı tüketebilirsiniz.

Hiç yorum yok: