reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Enerji Artıran Salata Tarifi

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Berrin Yiğit enerji düşüklüğü yaşayanlar ve enerjik olmak isteyenler için salata tarifinde bulundu.Kendinizde enerji düşüklüğü hissetmenizi sağlayan bazı nedenler vardır.Bahar aylarında olmamız sebebiyle bugünlerde bahar yorgunluğu nedeniyle kendinizi halsiz,bitkin ve enerjiniz az olarak hissetmeniz gayet normaldir.Bunun dışında hastalıklar insanı bitkin bırakır.Bunlardan sonra elbette ülkemizde en çok tüketilen zararlı madde olan sigara gelir.Çok sigara içmek insanın halsiz ve enerjisini yok edebilir.
enerji-eksikligi
Kronik hale gelmiş enerji eksikliği sorunu için tıbbi yardım almakta yarar bulunuyor.Çünkü bu sorunun altında yatan bazı hastalıkları olabiliyor.Ya da vitamin eksikliği gibi enerji eksikliğine yol açan çeşitli sorunları bu enerji veren salata yardımı ile aşmak mümkün olmayabilir.Berrin Yiğit’in önermiş olduğu enerji yükselten salata tarifini deneyebilirsiniz.
Berrin Yiğit Enerji salatası:
Malzemeler:Yarım avakado,1 tane enginar,akdeniz yeşillikleri,1 çay kaşığı çörek otu,Elma sirkesi,2 çorba kaşığı lor peyniri,1 adet enginar,limon sosu,çekirdekleri ayıklanmış domates,1’er çorba kaşığı dolmalık fıstık ve zeytinyağı
Hazırlanışı:Bu salatada akdeniz yeşilliklerini bıçak vb alet kullanmadan elleriniz ile bölün.Sonrasında çekirdeklerini çıkarmış olduğunuz küp şeklinde doğranmış olan domatesleri ve avakadoyu ilave edin.Buharda pişirilmiş olan enginarıda dilim dilim yaptıktan sonra ekleyin.En sonunda ise çörek otu,dolmalık fıstık ve lor peynirini ekleyin.Elma sirkesi ve limon sosunuda herşeyi hazırlandıktan sonra üzerine serpebilirsiniz.

Hiç yorum yok: