reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Hızlı Kilo Vermenin Zararları

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Hızlı Kilo Vermek Zararlıdır: ‘Çabuk zayıflama’,’hemen zayıflama’ ve ‘şok diyet’ gibi başlıklar altında hızlı zayıflamak için yapılan çalışmaları bir kez daha gözden geçirmeniz önerilir.Zira kilo verip güzel görünmek bir yana vücutta çok ciddi tahribata yol açabilir.Bu nedenle az ama öz şekilde kilo vermek hızlı zayıflama yöntemlerinden uzak durmak gerekir.Uzmanların en çok görüş birliği sağladığı konulardan biride hızlı kilo vermenin zararlı olduğudur.
Hızlı Kilo Vermek Mi? Sağlık Mı Önemli? Hızlı kilo vermeye başlamadan önce kendinize bir takım sorular sormanız gerekir.Çabuk zayıflamak mı yoksa sağlığınız mı daha önemli?Evet bu soru olayı en net şekilde özetleyen cümledir.Hızlı kilo verme ve sağlıklı olmak birbirine siyah/beyaz kadar ayrı kavramlardır.Hızlı kilo vermenin vücutta yol açtığı ciddi etkilerden bazıları sizlerle paylaşıyoruz.
hizli-zayiflama
Hızlı Zayıflamanın Zararları:
  • Hızlı kilo vermek metabolizmanın yavaşlamasına sebep olmasından ötürü verilen kilolar size bir süre sonrasında misliyle geri dönmektedir.
  • Çabuk zayıflamak uğruna uygulanan sert ve katı diyetleri gözden geçirmelisiniz.Bu diyetleri yapıyorsanız dahi uzman gözetiminde yapmalısınız.Çünkü hızlı zayıflama diyetleri anemi,kusma,bulantı,baş ağrısı ve bir takım sindirim sorunlarına neden olmaktadır.
  • Kilo vermek isteyen kişiler mutlaka profesyonel yardım almalıdır.Tabi profesyonel kişilerden kasıt diyetisyenlerdir.Diyetisyenler sizin boyunuz,kilonuz,yaşınız gibi kriterleri göz önüne alarak zayıflama programı hazırlayacaktır.
  • Günümüzde modalardan biride gazetelerde,televizyonlarda görülen ünlülerin ”şok zayıflama diyetlerini” uygulamaktır.Bunların size yarardan çok zarar getireceğini unutmamalısınız.Çünkü bu tip diyetleri sizin vücut dengenizi,metabolizma hızı gibi fonksiyonlara zarar vererek kilo vermenizi dahada zorlaştıracaktır.

Hiç yorum yok: