reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Kanserden Koruyan Gıdalar

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Kanser günümüzün en çok can alan hastalıklarının başında geliyor.Kanserden kurtulma oranı eğer başlangıç evresinde ise çok büyük oranda kurtulma gerçekleşebiliyor.Ama kanser ilerlemiş vücudu sarmış ise ne yazık ki hasta hayatını kaybediyor.Tıp bilimi sürekli ilerleme ve yeni gelişmeler kaydetse de kanser hastalığını kesin çözüm bulamıyor.Bu nedenle kanser hastalığına yakalanmadan önce önlem almak kanseri oluşumunu engelleyen faaliyetlerde bulunmak çok önemlidir.Kanserden koruyan gıdalar ile kansere karşı daha dirençli hale gelebilirsiniz.
Kanserden Koruyan Gıdalar:
kanserden-koruyan-gidalar
Elma: Her açıdan bir çok yararı bulunan elmayı uzmanlar günde en az 2 kez ve kabuklu olarak tüketilmesini öneriyor.
Böğürtlen: Pek fazla tüketim açısından öncü gıdalardan olmayan böğürtlen adeta kansere karşı savaş vazifesi görüyor.

Nar: Kalp,damar ve tansiyon açısından yararlı olduğu bilinen nar üzerinde son yapılan araştırmalar kanser hastaları üzerinde iyileştirici etkisi bulunuyor.İster narın suyunu isterseniz 2-3 tane narı günlük tüketebilirsiniz.
Brokoli:Ne yazık ki ülkemizde brokolinin faydaları çok bilinmiyor ve bu nedenle pek sevilen gıdalardan olduğunu söylemek güç.Brokoli bir çok kanser türüne karşı koruyucudur.
Sarımsak: Hem kansere yakalananlar için şifa olduğu gibi kanser riskinide azaltıcı adeta doğal ilaç vazifesi gören önemli bir besindir.
Çörek otu: Bağışıklık sistemini güçlendiren çörek otu tümörlü hücrelerle savaşıyor.

Hiç yorum yok: