reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Karın Ağrısı Nedir, Karın Ağrısı Tedavisi

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Karın Ağrısı Önemsenmelidir:
Karın ağrısını hep olan birşey olarak görüp,tedavi etmez iseniz uzun vadeli hastalıkların belirtilerini olabileceği söylenmektedir.Uzmanlar karın ağrısı belirtisi olanların ileride ciddi hastalıkların çıkmasının belirtisi olabileceğini söylemektedir.Eğer karın ağrısı olan bir hasta 6 saat karın ağrısı geçirirse kesinlikle bir doktora başvurması gerekir.Karın ağrıları yüzeysel nedenlerin yanında ciddi hastalıkların belirtisi olabileceğini de unutmamalıyız.
karinagrisi
Karın Ağrısı Nedenleri:
Karın ağrısının birçok nedeni olabilir.Özelliklede altı saati geçen karın ağrılarında kesinlikle bir doktora başvurmak gerektiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor.Karın ağrılarının bir nedenide karında bulunan organların hastalıklarıdır.Karın ağrısı ishal,ülser gibi sebeplerden kaynaklanabileceği gibi bağırsak sorunlarındanda meydana gelebilir.Karın ağrısı olan kişiler kesinlikle bu ağrıyı dikkate almalıdır.Bir kalp ağrısı nasıl ciddiyse karın ağrısıda o kadar ciddidir.Bu yüzden karın ağrıları ciddiye alınmalı ve doktora danışılıp ilaç kullanılmalıdır.Karın ağrısı tedavisinde ise evde yapılacak bir kaç şey olarak şunları diyebiliriz; nane limon gibi sıcak içecekler içilmelidir.Çörek otu ile süzme bal sudak aynatılıp içilmelidir.Ama kesinlikle uzun süreli karın ağrılarında doktora başvurulmalıdır.

Hiç yorum yok: