reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Makyaj Yapmanın Zararları

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Çoğu kadın için makyaj yapmak gündelik hayatın önemli bir parçası haline gelmiştir.Kadınların güzelliğine güzellik katan makyajın cildimizde nasıl etkiler yaptığının yeterli kadar bilincinde değiliz.En sade makyajı da yapsanız dahi makyaj malzemelerinin içinde bulunan maddeler uzun vadede cildimize zararı dokunuyor.En basit ve kolay makyajda bile fondöten ve rimel gibi malzemeler mutlaka kullanılıyor.Makyaj yapmaktan vazgeçmek kolay değil özellikle iş hayatın aktif rol üstlenen kadınlar için makyaj olmazsa olmazlardan biridir.Böyle zaruri durumlarda makyaj yaparken bir takım önlemleri almak makyajın zararlı etkilerini azaltmak açısından oldukça önemlidir.İşte makyajın zararını azaltmak için yapılabilecek basit ama etkili önlemler.
Ki?isel Makyaj E?itimi
Makyaj Yapmanın Zararlarını Azaltmak İçin Önlemler:
Makyaj yapmadan önce yapacağınız basit şeyler ile makyajın zararlarının önüne geçebilirsiniz:
  • Makyaj öncesi cildinizi süt yada tonikle temizleyin.
  • Bir miktar nemlendiriciyide yüzünüze uygulayıp yarım saat kadar bekledikten sonra makyajınızı yapmalısınız.
  • Ciltte uzun süre kalan makyaj cilt gözeneklerinin tıkanmasına sebep olur.Ciltte tabi buna tepki verir.Bu nedenden dolayı olabildiğince hafif makyajı tercih etmelisiniz ve makyajın ciltte uzun süre kalmaması dikkat göstermeliyiz.
  • Bazen yatarken makyajı temizlemeyi ihmal edebiliyoruz.Kesinlikle bundan kaçınmalı ve cildimizdeki makyajı uyumadan önce itinayla temizlemeliy

Hiç yorum yok: