reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Maranki Kozmik Şifa Şerbeti

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Ahmet Maranki katılmış olduğu televizyon programında kozmik şifa şerbeti yapılışını anlattı.Şifa şerbetinin malzemesi çok olsada size yararıda bir o kadar çok olacağından mutlaka Maranki’nin özel formülü olan kozmik şifa şerbetini denemenizi öneririz.
sifa-serbeti
Pek çok 
malzemenin karışımından oluşan şifa şerbeti adından anlaşılacağı üzere şifa bulmak ve sağlıklı kalmak isteyenlerin derdini çare olacak gibi görünüyor. Ahmet Maranki’nin televizyonda önerdiği şifa şerbetinin malzemeleri ve yapılışı şu şekildedir;
Malzemeler:,150 gram bal,6 dal nane,4 dal tere,2 adet kivi,8 dal maydanoz,2 dal fesleğen,3 dal reyhan,1 adet limon,1 adet portakal,2 adet kivi,1 litre su,5 dal dere otu
Yapılışı:Yukarıda sayılmış olan malzemelerden kivi,limon ve portakalın kabuğunu soyarak 4 parçaya bölün.Daha sonra bölmüş olduğu malzemeleri 1 litre suyun içerisinde 4 dakika kadar kaynatıyoruz.En son olarakta yeşilliklerimizi ilave ediyoruz.15 dakika demlenmesini bekledikten sonra bir müddet ılıması için beklenmesinin ardından bal ilave edilmesinden sonra kozmik şifa şerbetimiz içilmeye hazır hale geliyor.
Yapılışı biraz zahmetli olsada yapılmaya son derece değecektir.

Hiç yorum yok: