reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Yağlı Cilt İçin Öneriler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Cildi Yağlı Olanlar Dikkat: Yağlı cilt sorununu sadece görünüm açısından değil çeşitli cilt sorunlarına da yol açtığını bilmek gerekiyor.Yapılan araştırmalar gösteriyor ki cildi yağlı olan insanlar akne, siyah nokta ve yağ bezesi gibi cilt sorunlarına daha çok rastlanıyor.Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için yağlı cilt yapısına saihp olanlar aşağıdaki öneriyi deneyebilir.
Suna Dumankaya yağlı cilt problemi olanlar için tonik önerdi.Herkes parlak bir cilde sahip olmayı ister ama bunun yağlı ciltten dolayı olmasını istemez.Özellikle yaz aylarında yağlı cilt yapısına sahipseniz sizin için bir kat daha zor oluyor.Çünkü yaz mevsiminde vücudun kendi üretmiş olduğu yap miktarı artmasından dolayı cilt parlamaktadır. Bütün bir yazı parlak bir ciltle geçirmekte cidden çok olumsuz oluyor.
yagli-cilt
Suna Dumankaya Yağlı Cilt için öneriler
Malzemeler:1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 kahve kaşığı gliserin yağı,1′er fincan papatya suyu ve maden suyu

Hazırlanışı:Yukarıda sayılmış olan tüm malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırın.Yaptığımız karışımı hergün pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın.Uygulamaya belli bir müddet devam edilmesinden sonra cildiniz nefes alacak ve cilt yağ oranında dengelenme sağlanacaktır.

Hiç yorum yok: